Exit Trampoline Jumpcontour All-In 1 305 Groen/Grijs

Marque : Exit Toys
Produit : EXIT.10.61.10.02
€ 469.00 (Prix de détail suggéré) € 422.10
Vous avez des questions ? Contactez-nous !
Specification
Diamètre: 305 cm
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Ressort: 64
Vorm: Rond
Garantie frame: 5 jaar
Max. Gebruikers Gewicht: 100 kg
Inhoud Pakket: Schoenenzak, Trampoline, Trapje, Veiligheidsnet, Verenhaak
Trampoline Test Gewicht: 750 kg
Geschikt vanaf: 5 jaar
Lengte Veren: 14 cm
Weight: 80
Montagetijd: 60 min
Garantie beschermrand: 2 jaar
Garantie springdoek: 2 jaar
Garantie veren: 2 jaar
Diameter springdoek: 245 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 76 cm
Short description

Door de krachten te bundelen van de JumpArenA trampoline in combinatie met het Contour Safetynet is een All-in-1 Trampoline onstaan met een optimale prijs / kwaliteit verhouding. DutchToysGroup biedt met deze combinatie wederom een kwaliteitsproduct aan, welke voor een breed publiek toegankelijk is.

Détails du produit

Door de krachten te bundelen van de JumpArenA trampoline in combinatie met het Contour Safetynet is een All-in-1 Trampoline onstaan met een optimale prijs / kwaliteit verhouding. DutchToysGroup biedt met deze combinatie wederom een kwaliteitsproduct aan, welke voor een breed publiek toegankelijk is.


Design
Een prachtige kwaliteitstrampoline die in geen enkele tuin misstaat! Met het zwart gepoedercoate en gegalvaniseerde frame, heeft deze trampoline een luxe uitstraling. Het bijzondere van de afdekrand is dat deze omkeerbaar is. Zo is er de keuze uit een fraaie groene afdekrand, of een chique grijze afdekrand die uw tuin een eigentijds karakter geeft. De twee glassfiberringen houden het Contour veiligheidsnet altijd in zijn strakke vorm, het oog wil natuurlijk ook wat!


Kwaliteit
De trampoline is voorzien van een hoogwaardige, omkeerbare groen/grijze afdekrand met een dikte van maar liefst 30mm over de volle breedte van de afdekrand. Daarnaast bevat ieder segment van de padding afwateringsgaten zodat regenwater eenvoudig wordt afgevoerd en niet in de rand blijft zitten. Verder wordt extra veiligheid geboden door de schroefverbindingen in het frame. Hierdoor blijft het frame van de trampoline goed vastzitten als de trampoline wordt verplaatst. Ook tijdens het springen bewegen de framedelen niet en biedt de JumpContour een 'stabiele' en 'stille' sprong. Doordat het frame gegalvaniseerd én gepoedercoat is, is deze trampoline dubbel beschermd en krijgt roest geen kans! Ook aan de springmat is veel aandacht besteed. Zo is het hoogwaardige materiaal van het merk Ten Cate, dat speciaal in de USA wordt ingekocht. Het Veiligheidsnet is gemaakt van een sterk UV bestendig materiaal waardoor de kans op verkleuren en scheuren minimaal is. De palen van het veiligheidsnet worden omringd door een dikke laag schuim en zijn eenvoudig te monteren door ze in de sockets van het trampolineframe te steken.


Comfort
De verbeterde dubbelconische veren zorgen voor optimaal springcomfort, door een hogere sprong en een zachtere landing. En, niet geheel onbelangrijk: de keuze van de veerlengte is gemaakt door een groep consumenten de trampoline te laten testen en zo hun voorkeur te laten uitspreken!! Het Contour safetynet, luxe uitgerust met zowel een glassfiberring aan de bovenzijde als onderzijde, bevindt zich aan de buitenzijde van de afdekrand. Hierdoor ontstaat heel veel vrije bewegingsruimte voor een optimale springervaring.


Veiligheid
Het veiligheidsnet is voorzien van een kindvriendelijke en veilige ingang. Kinderen kunnen vrij eenvoudig door de overlappende ingang kruipen waarna deze zich automatich weer sluit wanneer ze erdoor zijn. Tevens zorgt de meervoudige verbinding van het veiligheidsnet aan de toprail van de trampoline ervoor dat de onderzijde van het net veilig gesloten blijft en er geen onveilige openingen zijn waar ze doorheen kunnen vallen. Veiligheid staat voorop!!


Compleet
De EXIT JumpContour All-in 1 Trampoline wordt inclusief een ladder en handige schoenenzak geleverd. Daarnaast is er nog een aantal bijpassende accessoires (Framenet, Afdekhoes, Ankerset) voor uw EXIT JumpContour beschikbaar die de veiligheid en/of duurzaamheid van uw trampoline vergroten.