Blade 5 Dual Core - Dartbord

Marque : Winmau
Produit : WINMAU.3009
€ 69.95
Vous avez des questions ? Contactez-nous !
Specification
Levertermijn: 1 tot 3 werkdagen
Couleur: Multikleur
Lengte product in mm: 450
Breedte product in mm: 450
Hoogte product in mm: 38
Short description

Dit is het nieuwe Winmau Blade 5 Dual Core Dartbord. Ten opzichte van het Blade 4 dartbord zijn er enkele mooie wijzigingen. 

Détails du produit

Dit is het nieuwe Winmau Blade 5 Dual Core Dartbord. Ten opzichte van het Blade 4 dartbord zijn er enkele mooie wijzigingen. Zo is de bedrading nog dunner dan bij de voorganger waardoor er 14% minder bedrading in dit bord zit. Dit zorgt voor 9% grotere dubbels en 6% grotere tripples. Ook is er een nieuwe Bulls-Eye aangebracht van koud gerold staal dat afgehoekt is. Hierdoor glijden de darts beter langs de bedrading in het bord. De kwaliteit van het Sisal is bij Winmau eigenlijk nooit een punt van discussie. De dartborden worden in Kenia in eigen fabriek gefabriceerd van de beste kwaliteit Sisal (Afrikaans Sisal).

Dual Core staat voor de twee lagen sisal die in het bord zijn verwerkt. De bovenste laag heeft een iets lagere druk waardoor de darts makkelijker in het bord glijden. De onderste laag heeft een hogere druk waardoor het een hoger herstellend vermogen heeft om de gaatjes in het bord weer dicht te drukken. Het nieuwe Blade 5 dartbord is voorzien van het zogenaamde Rota-Lock System dat we al kennen van het Blade 4 Dual Core Dartbord. De drie voetjes draai je eenvoudig achter in de daarvoor aangebrachte busjes in het bord en hiermee kan het bord strak op de muur gemonteerd worden. Zeker wanneer de muur iets schuin loopt of niet geheel vlak is aan de achterkant kan het bord geheel te lood gesteld worden. Door de voetjes in of uit te draaien kan het bord strak op de muur geklemd worden. Ook wanneer je het dartbord wilt draaien, wanneer er teveel is gegooid rondom de triple twintig, hoef je het bord niet meer van de muur te halen. Haal simpelweg de cijferring van het bord, draai het bord naar de gewenste positie, stel het bord weer strak op de muur en plaats de cijferring weer terug. Ideaal en geen risico meer op kromme spijkertjes achter in het bord. Het blade 5 Dual Core dartbord is het antwoord op het nieuwe Unicorn HD2 bord!

Beschrijving:


• Twee lagen sisal
• 14% minder bedrading
• Nieuwe Bulls-Eye van koud gerold staal dat afgehoekt is
• Rota-Lock System