EXIT Silhouette trampoline 244x366cm - roze

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.12.93.82.60
€ 699.00 (Suggested retail price) € 629.10
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Diameter: 244 cm x 366 cm
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Geschikt vanaf: 3 jaar
Vorm: Rechthoekig
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Color: Roze
Shape: Rechthoek
Short description

EXIT Silhouette trampoline 244x366cm - roze

De EXIT Silhouette trampoline op poten is een rechthoekige trampoline met een roze beschermrand. Het veiligheidsnet, dat standaard wordt meegeleverd met de trampoline op poten, is voorzien van gebogen staanders zodat het net strakgespannen staat. Dit is niet alleen extra veilig omdat kinderen niet in het net kunnen blijven hangen, maar het oogt ook rustiger in de tuin.

 

Standaard inbegrepen

  • Springmat
  • Roze beschermrand
  • 76 gegalvaniseerde veren van 17,8 cm
  • 4 gegalvaniseerde hoekveren van 14,1 cm
  • 4 metalen W-poten
  • Veiligheidsnet met ritssluiting
  • Verenhaak
Product details

EXIT Silhouette trampoline 244x366cm - roze

De EXIT Silhouette trampoline op poten is een rechthoekige trampoline met een roze beschermrand. Het veiligheidsnet, dat standaard wordt meegeleverd met de trampoline op poten, is voorzien van gebogen staanders zodat het net strakgespannen staat. Dit is niet alleen extra veilig omdat kinderen niet in het net kunnen blijven hangen, maar het oogt ook rustiger in de tuin. Het veiligheidsnet is voorzien van een fluorescerende groene ritssluiting die goed opvalt, zodat je direct kunt zien of de rits goed is gesloten.

De hoogwaardige beschermrand dekt de gegalvaniseerde veren volledig af en is voorzien van een speciaal ontwikkeld voetbeschermingssysteem, zodat je voet niet tussen de veren kan komen. De stevige veren staan garant voor goede sprongkracht. Het frame van de Silhouette trampoline is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt. De EXIT Silhouette trampolines zijn stoer, stevig en zorgen voor eindeloos springplezier!