EXIT Dynamic groundlevel trampoline 275x458cm met Freezone veiligheidstegels - zwart

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.10.82.95.00
€ 2,499.00 (Suggested retail price) € 2,249.10
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description

EXIT Dynamic groundlevel trampoline 275x458cm met Freezone veiligheidstegels - zwart

De EXIT Dynamic groundlevel trampoline is een rechthoekige, matzwarte ingraaftrampoline van absolute topkwaliteit. Deze stevige trampoline wordt standaard geleverd met unieke Freezone veiligheidstegels voor een optimale bescherming rondom.

 

Standaard inbegrepen

  • Springmat
  • Zwarte beschermrand
  • Gegalvaniseerd frame met poedercoating
  • 76 gegalvaniseerde veren van 25 cm
  • 4 gegalvaniseerde hoekveren van 21,6 cm
  • 28 vierkante Freezone veiligheidstegels
  • 6 rechthoekige Freezone veiligheidstegels
  • Verenhaak
Product details

EXIT Dynamic groundlevel trampoline 275x458cm met Freezone veiligheidstegels - zwart

De EXIT Dynamic groundlevel trampoline is een rechthoekige, matzwarte ingraaftrampoline van absolute topkwaliteit. Deze stevige trampoline wordt standaard geleverd met unieke Freezone veiligheidstegels voor een optimale bescherming rondom. De lange springveren zorgen voor een krachtige afzet, waardoor je extra lang in de lucht blijft zweven en de gaafste trucs kunt uitvoeren. Beleef avonturen van ongekende hoogte met de EXIT Dynamic trampoline!

The sky is the limit

Ontdek het geweldige springcomfort van de EXIT Dynamic trampoline. Kinderen met veel springervaring tillen hun vaardigheden moeiteloos naar een hoger level, want deze trampoline heeft dubbel conische veren van maar liefst 25 cm lang. Het resultaat is een grensverleggende prestatie. Toch blijft de trampoline bij de hoogste sprongen stevig op zijn plek, want het ultra stabiele frame is wel 42 mm dik. Ook is het frame gegalvaniseerd en gepoedercoat voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden en roest. Met de EXIT Dynamic trampoline beleef je dus jarenlang springplezier.