[Tweedekans] Cornilleau Sport 250S Outdoor Crossover Grijs Tafeltennistafel

Merk: Cornilleau
Product: LOT0002.COR.132657
€ 499.00 (Adviesprijs) € 245.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
In het kort

LET OP: Deze tafel is een tweedekans
- Hoeken van de bladeren zijn beschadigd
- Zijpaneel is een stuk afgebroken
- Frame beschadigd aan de hoeken
- Geen hinder bij het spelen

De Cornilleau 250S Crossover tafeltennistafel is één van onze best verkochte outdoor tafeltennistafels. Deze Cornilleau tafeltennistafel beschikt over remmen op de wielen, een stevig speelveld en verstelbare pootjes.


- Speelveld: 5mm gelaagd hars
- Je kan alleen spelen op deze tafel
- Antireflectie speelblad
- 2 remmen voor optimale stabiliteit
- Opslag voor 4 bats en 6 ballen
- Verstelbare, verstevigde poten (diameter voet 70 mm)
- XXL wielen met een robuuste look
- Inklapbaar net
- Made in France

 

Productbeschrijving

De Cornilleau 250S Crossover tafeltennistafel is één van onze best verkochte outdoor tafeltennistafels. Deze Cornilleau tafeltennistafel beschikt over remmen op de wielen, een stevig speelveld en verstelbare pootjes. Zoals alle tafeltennistafels in de Crossover reeks is deze tafel ook bestend tegen de meeste weersomstandigheden zoals zon, regen en sneeuw. Kortom deze tafel is geschikt voor de beginnende tafeltennisspeler als voor de gevorderde die samen met vrienden en familie een spelletje tafeltennis wil spelen.


De tafel is voorzien van extra grote wielen zodat je de tafel makkelijk kan verplaatsen en zodat ze stevig op de grond staat.


Speelblad is vervaardigd uit 5 mm gelaagd hars


Het speelblad is gemaakt uit hars wat ervoor zorgt dat deze tafel gerust buiten mag blijven staan tijdens regen of sneeuw. Doordat het speelveld uit hars gemaakt is wordt dit ook zeer bestendig tegen schokken van de bat of schokken in het algemeen.


Oefen alvast enkele ballen want op deze tafel kan je ook alleen spelen


Je kan één tafelblad omhoog laten staan waardoor je alvast zelf enkele ballen kan spelen alvorens je begint met je wedstrijd.


Framedikte van 40 mm uit AluZink


Het frame onder het speelblad is gemaakt uit een combinatie van staal, aluminium en zink. Hierdoor is het frame utlrasterk en bestendig tegen roest.


Rechte poten uit aluminium met een schoen uit hars en verstelbare voetjes


De poten van deze tafeltennistafel zijn gemaakt uit aluminium zodat ze niet kunnen roesten. Een oneffen ondergrond is ook geen probleem met deze tafel want alle 4 de poten zijn apart regelbaar. Ter versteviging heeft deze tafel ook nog een harsen schoen rond het aluminium zodat deze nog steviger op de grond staat. De diameter van de voet is 70 mm.

Het net is verstelbaar in hoogte en in spanning


Hierdoor zal jouw net altijd strak aangespannen blijven en op de goede hoogte afgesteld staan.


De S in 250S staat voor Soft Top


Alle tafels met een S in het type hebben een Soft Top. Deze Soft Top is een behandeling dat het speelblad gekregen heeft in de fabriek zodat de zon geen of minder reflectie kan geven. Een speelblad met een Soft Top behandeling zal de reflectie van de zon 3 keer verminderen.


DSI sluitsysteem zorgt voor optimale veiligheid bij kinderen en voor het makkelijk openen of sluiten van de tafel


Een tafeltennistafel moet ook makkelijk te bedienen zijn door kinderen maar het moet veilig zijn. Daarom heeft Cornilleau het DSI sluitsysteem op de markt gebracht. Hierdoor kan je de tafel makkelijk openen of sluiten door aan een hendel te trekken centraal onder het speelveld. Hierdoor zal de tafel geleidelijk openen en kan ze niet in één slag naar beneden vallen.


XXL Wielen


Deze wielen zien er zeer strak uit en geven de tafel een stoere en robuuste look. De wielen kunnen bijna alle terreinen aan en hebben een velg uit plastiek met daarbovenop rubber.

Optimale stabiliteit tijdens het spel door de 2 remmen


Aan elke zijde van de tafel is een rem voorzien. Dit heeft als voordeel dat de tafel tijdens het spel stabiel staat maar ook dat de tafel minder snel kan gaan rollen op een oprit wanneer er wind is.


Opslag voorzien voor bats en ballen aan de zijkant van de tafel


Aan elke zijde van de tafel is een opslag voorzien voor 2 bats. Hierdoor kan je in deze tafel 4 bats opbergen. Ook kan je in het zijpaneel 3 balletjes per zijde opbergen.


Garantie van de tafel


Alle onderdelen van deze tafel zijn behandeld tegen roest en de witte lijnen op het speelblad zijn speciaal aangebracht waardoor ze niet kunnen verbleken of verdwijnen. In totaal heb je maar liefst 10 jaar garantie op het speelblad en 3 jaar garantie op het geheel.


Gewicht en afmetingen van de tafel


De tafel heeft een gewicht van 58 kg en heeft een afmeting van L 161 cm x B 74 cm x H 155,5 cm wanneer je deze opbergt. Tijdens het spel heeft deze een afmeting van L 274 cm x B 152,5 cm x H 76 cm wat ook de officiële afmetingen zijn bij tafeltennistafels.