Jungle Gym

 

Jungle Gym ontwerpt sinds 1995 houten speeltoestellen in Europa, en is bekend voor zijn kwaliteit en oog voor detail.


Het concept van Jungle Gym zijn houten speeltoestellen is uniek. Bij de aankoop van een Jungle Gym speeltoren kan je alle kanten uit.


Standaard kan je eJungle Gym Speeltorensen doos aankopen waar alle benodigdheden inzitten om een houten speeltoestel te bouwen. In deze doos zitten bijvoorbeeld een stap-voor stap handleiding, een montageset met alle benodigde boortjes, grondankers, een schuurblok, de handgrepen, en nog veel meer.


Belangrijk om te weten is dat bij deze Jungle Gym speeltoestellen het hout en de glijbaan niet standaard in het pakket zitten. Uiteraard geven we steeds de optie tijdens uw aankoop om het houtpakket en de glijbaan ook aan te kopen. Maar indien u dit wenst kan u ook naar de plaatselijke doe-het-zelf zaak gaan om daar uw houtpakketten te kopen. In het Jungle Gym bouwpakket kan je namelijk een overzicht terugvinden van alle houtlengtes en diktes die je nodig hebt.


Veiligheid staat voorop bij Jungle Gym. Zo voldoen zij aan de streJungle Gym Houten Speeltoestellennge Europese veiligheidsrichtlijnen voor speeltoestellen in de particuliere achtertuin. (EN-71-1, EN 71-2, EN 71-3, EN 71-8, EN 71-9)


Het monteren van een Jungle Gym speeltoren verloopt zeer eenvoudig door het bijgeleverde stappenplan.


Kortom van een Jungle Gym speeltoestel heb je jaren plezier. Het leuke aan deze houten speeltoestellen is dat ze uitbreidbaar zijn. Zo kan je beginnen met een standaardmodule met glijbaan aan te kopen. En naargelang de kinderen groter worden kan je er nog modules aanbouwen zoals een Jungle Gym multi-swing of een Jungle Gym klimwand.