Exit Trampoline Twist Inground 366 Roze/Grijs + Safetynet

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.12.72.12.01
€ 399.00 (Adviesprijs) € 359.10
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Garantie beschermrand: 2 jaar
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Veren: 72
Diameter: 366 cm
Vorm: Rond
Garantie veren: 2 jaar
Inhoud Pakket: Trampoline, Veiligheidsnet, Verenhaak
Geschikt vanaf: 3 jaar
Garantie frame: 5 jaar
Lengte Veren: 14,1 cm
Trampoline Test Gewicht: 750 kg
Garantie springdoek: 2 jaar
Montagetijd: 90 min
Gewicht: 58
Diameter springdoek: 314 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 20 cm
In het kort

Met de Twist Ground Trampolines introduceert EXIT een unieke lijn trampolines met veel toegevoegde waarde voor een zeer aantrekkelijke prijs. De kernwoorden van de Twist trampolines zijn speelplezier, design en kwaliteit! Met de Twist Ground trampolines biedt EXIT Toys fraaie 'ingraaftrampolines' met een 'Twist'.

Productbeschrijving

Met de Twist Ground Trampolines introduceert EXIT een unieke lijn trampolines met veel toegevoegde waarde voor een zeer aantrekkelijke prijs. De kernwoorden van de Twist trampolines zijn speelplezier, design en kwaliteit! Met de Twist Ground trampolines biedt EXIT Toys fraaie 'ingraaftrampolines' met een 'Twist'.


Fraai in de tuin De Twist Ground is een fraaie verlaagde trampoline, die past in elke tuin! De EXIT Twist Ground trampolines met een diameter van ø366cm is een compacte, verlaagde trampoline en past dus in elke tuin! Zelfs in de meeste voortuinen. De Twist Ground trampoline is een standaard verlaagde trampolines die slechts 20 cm boven de grond komen. En onder de Twist Ground trampoline hoeft slechts een komvormige kuil gegraven te worden. Een kleine moeite voor een prachtig en veilig resultaat.


De EXIT Twist Ground trampolines hebben een hoogwaardige PVC afdekrand met ontluchting via de zijkant. Dit zorgt voor de nodige luchtafvoer tijdens het landen op de trampoline. Verder staat een Twist Ground trampoline zeer stevig verankerd doordat het frame op 4 punten met grondankers in grondpluggen wordt bevestigd. Zo staat de EXIT Twist Ground trampoline als een huis en is zo stormbestendig. Ook het verschuiven van de EXIT Twist Ground trampoline tijdens het springen is uitgesloten.


Reversible pad (omkeerbare afdekrand)
Het unieke is dat de afdekrand van de Twist trampolines omkeerbaar is, waarbij de twee zijdes elk in een andere kleur zijn uitgevoerd: roze of donkergrijs! Op deze manier kan je kiezen welke kleur je de trampoline wilt geven! En wil je na een tijdje de andere kleur? Dat kan eenvoudig door de afdekrand om te draaien, en voila! De Twist trampolines zijn in twee moderne kleuren-combinaties uitgevoerd, te weten het frisse roze, of donkergrijs, voor meer rust in de tuin.


Springdoek met spel-element
Om het speelplezier van de trampoline nog verder te vergroten is elke Twist trampoline (met uitzondering van de EXIT Twist Rectangular trampoline) uitgevoerd met een uniek springdoek. Op het Twist springdoek is namelijk een spel-patroon geprint, waarmee kinderen eindeloos veel 'spring-spellen' kunnen verzinnen. De 'Game-print' bestaat uit cijfers met daarbij plus-, min- en deelteken. Zo kunnen kinderen elkaar opdrachten geven om getal-combinaties te springen, zoals hun eigen verjaardag. Of kinderen moeten uitkomsten van rekensommen springen. Zo wordt spelen en leren gecombineerd en is de Twist trampoline daarmee ook nog eens een educatieve trampoline.


Kwaliteit
Over kwaliteit valt bij EXIT Toys niet te 'twisten'. De Twist trampoline is gewoon een goede trampoline. De trampoline is voorzien van een afdekrand met een dikte van 20mm over de volle breedte van de afdekrand. De afdekrand is omkeerbaar en heeft dus 2 zicht-zijdes, die allebei zijn uitgevoerd in hoogwaardig PVC materiaal. En doordat de afdekrand omgekeerd kan worden kan de levensduur ook nog eens worden verlengd! Verder wordt extra veiligheid geboden door de spring-clips in het frame. Hierdoor blijft het frame van de trampoline goed vastzitten als de trampoline wordt verplaatst. Doordat het frame gegalvaniseerd is, is deze trampoline optimaal beschermd! De dubbelconische veren zorgen voor optimaal springcomfort.


Veiligheid
De hoogte van de trampoline bedraagt maar 20cm, hierdoor is de toegang eenvoudig en worden gevaarlijke situaties voorkomen. Tussen de afdekrand en het maaiveld is er ruimte om de lucht eruit te laten gaan waardoor de sprong optimaal is. Deze ruimte wordt afgeschermd d.m.v. het bijgeleverde framenet en haringen. Door de unieke frameconstructie, staat de trampoline op drie of vier plaatsen verankerd in de grond. Optimale stabiliteit en veiligheid in XXL uitvoering! Ook zijn deze Twist Ground trampolines uitgerust met een veiligheidsnet. De palen van het veiligheidsnet worden omringd door een dikke laag schuim en zijn eenvoudig te monteren door ze in de sockets te steken. Het veiligheidsnet is gemaakt van een sterk UV bestendig net materiaal waardoor de kans op verkleuren en scheuren minimaal is. Tevens is het veiligheidsnet voorzien van een overlappende, en dus kindvriendelijke en veilige ingang. Het net wordt aan de onderzijde op meerdere punten verbonden met de toprail waardoor de onderzijde veilig gesloten blijft en er geen onveilige openingen zijn waar je doorheen kunt vallen. En uiteraard voldoen de EXIT Twist trampolines aan de nieuwe veiligheidsnormen en zijn de Twist trampolines getest met een testgewicht van maar liefst 750kg! Veiligheid staat voorop!


Kortom, een betaalbare trampoline kan ook mooi, leuk en kwalitatief goed zijn! Dat bewijst de EXIT Twist Ground trampoline.