Exit JumpArena All-in-1 Trampoline 366 cm Groen/Grijs

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.10.91.12.02
€ 539.00 (Adviesprijs) € 485.10
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Diameter: 366 cm
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Veren: 72
Vorm: Rond
Garantie frame: 5 jaar
Max. Gebruikers Gewicht: 110 kg
Inhoud Pakket: Schoenenzak, Trampoline, Trapje, Veiligheidsnet, Verenhaak
Trampoline Test Gewicht: 750 kg
Geschikt vanaf: 6 jaar
Lengte Veren: 17,7 cm
Gewicht: 92 kg
Montagetijd: 60 min
Garantie beschermrand: 2 jaar
Garantie springdoek: 2 jaar
Garantie veren: 2 jaar
Diameter springdoek: 306 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 89 cm
In het kort

EXIT JumpArenA All-in 1: een prachtige kwaliteitstrampoline die in geen enkele tuin misstaat!


- Omkeerbare rand (groen en grijs)
- Plezier gegarandeerd!
- Inclusief Trampoline, Veiligheidsnet, Trapje en Voetenzak
- Zeer stevige constructie
- Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Productbeschrijving

JumpArena Round All-in-1 Trampoline groen/grijs


Dutch Toys Group is bij het ontwikkelen van deze trampoline niet over één nacht ijs gegaan en heeft haar ervaring aangewend om een uitstekende prijs/kwaliteitsproduct aan te bieden om hiermee haar producten voor een breed publiek toegankelijk te maken.


Design


Een prachtige kwaliteitstrampoline die in geen enkele tuin misstaat! Met het gegalvaniseerde en zwart gepoedercoate frame, heeft deze trampoline een luxe uitstraling. Het bijzondere van de afdekrand is dat deze omkeerbaar is. Zo is er de keuze uit een fraaie groene afdekrand, of een chique  grijze afdekrand die uw tuin een eigentijds karakter geeft. De glassfiberring houdt het veiligheidsnet altijd in zijn strakke vorm, het oog wil natuurlijk ook wat!


Kwaliteit


De trampoline is voorzien van een hoogwaardige, omkeerbare groen/grijze afdekrand met een dikte van maar liefst 30mm over de volle breedte van de afdekrand. Daarnaast bevat ieder segment van de padding afwateringsgaten zodat regenwater eenvoudig wordt afgevoerd en niet in de rand blijft zitten. Verder wordt extra veiligheid geboden door de schroefverbindingen in het frame. Hierdoor blijft het frame van de trampoline goed vastzitten als de trampoline wordt verplaatst. En tijdens het springen bewegen de framedelen niet en biedt de JumpArenA daardoor dus een 'stabiele' en 'stille' sprong. Doordat het frame gegalvaniseerd én gepoedercoat is, is deze trampoline dubbel beschermd en krijgt roest geen kans!


Ook aan de springmat is veel aandacht besteed. Zo is het hoogwaardige materiaal van het merk Ten Cate, dat speciaal in de USA wordt ingekocht.


Comfort

De verbeterde dubbelconische veren zorgen voor optimaal springcomfort, door een hogere sprong en een zachtere landing. En, niet geheel onbelangrijk: de keuze van de veerlengte is gemaakt door een groep consumenten de trampoline te laten testen en zo hun voorkeur te laten uitspreken!!


Veiligheid


Het veiligheidsnet biedt extra veiligheid. Door de unieke wijze van bevestigen, worden de veren van de trampoline door het net volledig afgeschermd. Gevaarlijke situaties worden hierdoor voorkomen. De palen van het veiligheidsnet worden omringd door een dikke laag schuim en het net wordt bevestigd aan vernieuwde verstevigde plastic doppen. Tevens is het veiligheidsnet voorzien van een kindvriendelijke en veilige ingang. Veiligheid in XXL uitvoering!


Compleet

Het EXIT JumpArenA All-in 1 pakket bevat tevens standaard een ladder en handige schoenenzak. Daarnaast is er nog een aantal bijpassende accessoires (Framenet, Afdekhoes, Ankerset) voor uw EXIT JumpArenA beschikbaar die de veiligheid en/of duurzaamheid van uw trampoline vergroten.


Kortom, kwaliteit kan ook betaalbaar zijn! Dat bewijst deze EXIT JumpArenA trampoline.