Cornilleau Lifestyle Outdoor Tafeltennistafel Zwart

Merk: Cornilleau
Product: COR.119400
€ 2,190.00
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen

Type Net *

Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Garantie: 10 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Vorm: Rechthoek
In het kort

Deze nieuwe Cornilleau Lifestyle tafeltennistafel combineert tafeltennis en elegantie. Elk detail is zorgvuldig bestudeerd om een uniek resultaat te bieden. Edele materialen, een iconisch design, een afwerkingsniveau dat grenst aan uitmuntendheid: laat u charmeren door een tafel die de wereld van het tuinmeubilair en die van het tafeltennisen met elkaar verbindt.

 

Productbeschrijving

Deze nieuwe Cornilleau Lifestyle tafeltennistafel combineert tafeltennis en elegantie. Elk detail is zorgvuldig bestudeerd om een uniek resultaat te bieden. Edele materialen, een iconisch design, een afwerkingsniveau dat grenst aan uitmuntendheid: laat u charmeren door een tafel die de wereld van het tuinmeubilair en die van het tafeltennisen met elkaar verbindt.


Slanke lijnen

Zijn unieke en pure uiterlijk maakt hem iconisch. De lifestyle pingpongtafel is ontworpen om de ruimte waarin hij staat te verfraaien en past perfect bij verschillende soorten exterieurs. Sober en elegant waardoor hij in elke tuin tuin of op elk terras past.


Zeer duurzame materialen

Omdat het designaspect van deze tafel zeer belangrijk is maar ook het spel uitmuntend moet zijn is er voor deze tafeltennistafel uitsluitend gewerkt met de beste materialen. De massieve laminaatbladen, het epoxygelakte stalen frame en de roestvrijstalen schroeven en bouten maken de lifestyle outdoor pingtafel uiterst duurzaam in alle weersomstandigheden.


Tropisch hout

Het edele hout bij uitstek, moabi, is bestand tegen alle weersomstandigheden. Het matte uiterlijk en de gelijkmatige nerf geven de poten van de lifestyle buitentafel een unieke uitstraling, versterkt door de anti-UV behandeling die ze hebben ondergaan om hun uiterlijk op termijn te behouden.


Racket- en balopslag


Op het laatste moment een wedstrijd beginnen? U hoeft niet te zoeken naar ballen en rackets, u hebt ze altijd bij de hand dankzij de ideaal geplaatste opbergruimte voor rackets en ballen. Discreet en toegankelijk zonder te bukken, met plaats voor twee rackets en zes ballen.


Scharnierende, anti-slip poten


Niet elke tuin heeft een perfect vlakke vloer, toch moet uw pingpongtafel een vlak speeloppervlak hebben. Dankzij de scharnierende en in hoogte verstelbare glijders passen de poten van de lifestyle pingpongtafel voor buiten zich aan alle soorten ondergrond aan. U kunt hem installeren waar u maar wilt zonder de kwaliteit van het spel te beïnvloeden. Ze zijn antislip en dragen bij tot de stabiliteit van de tafel.


Om te bouwen tot tuintafel


Uw pingpongtafel ombouwen tot een elegante tuintafel is kinderspel. Het kost slechts enkele ogenblikken om uw net te verwijderen en op te bergen. Het formaat is identiek aan dat van een klassieke pingpongtafel en biedt ruim plaats aan 8 gasten. De lifestyle-tafel is ook verkrijgbaar in een compacter middelgroot formaat (1,2 m x 2,2 m), dat plaats biedt aan 6 personen in een eettafelconfiguratie.


Rackets en ballen inbegrepen


Voor een onmiddellijke speelervaring worden twee Nexeo X70 rackets meegeleverd bij uw outdoor lifestyle pingtafel. Deze ultra-duurzame rackets bieden een zeer goede speelsnelheid en zullen zowel beginners als ervaren spelers een goed gevoel geven. Ze worden geleverd met 6 outdoor ballen, die iets zwaarder zijn dan conventionele ballen, minder beïnvloed worden door de buitenomstandigheden en hun baan beter behouden.


Zeer goede bounce


Met zijn 6 mm dikke gelamineerde harsblad biedt de lifestyle tafeltennistafel een zeer goed speelgevoel. Hoe dikker het blad, hoe beter de bounce. De kwaliteit van de bounce van deze tafel zal alle soorten spelers tevreden stellen, zowel de meest veeleisende als de beginners.


Anti-reflectie coating


Om je tafeltennisspel zo vlot mogelijk te laten verlopen, wil je geen last hebben van de weerkaatsing van de zon op de tafel. De MATTOP-afwerking absorbeert de intensiteit van de zonnestralen en vermindert ze tien keer meer dan een tafel zonder deze behandeling. Alleen de kwaliteit van je forehand- en backhandshots zou je kunnen verblinden!


Stalen frame


Het frame is de metalen structuur die het speeloppervlak ondersteunt. Het frame van de lifestyle outdoor pingtafel is bewust afgeslankt om voor de hand liggende esthetische redenen en zorgt ervoor dat het speeloppervlak stabiel en vlak is.


Specificaties

 • Paneel van gelamineerd harshout van 6mm
 • MATTOP tafelblad
 • 38mm frame in Aluzinc
 • Voetjes van 73 x 73mm
 • Metalen net
 • Opbergruimte voorzien voor balletjes en bats
 • Standaard geleverd met 6 ballen en 2 tafeltennisbats
 • EN 14468 klasse
 • FFTT goedgekeurd
 • Gewicht van de tafel zonder verpakking 76kg
 • Gewicht van de tafel in de verpakking 88kg (in 2 dozen)
 • Garantie van 10 jaar!
 • Afmetingen van de tafel opgebouwd L 274cm x B 167cm x H 76cm