Buffalo Zeta pooltafel 8ft wenge

Merk: Buffalo
Product: BUF.9310.008
€ 5,999.00
Op voorraad
Levertermijn: 8 weken
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Levertermijn: 8 weken
Geschikt vanaf: 6 jaar
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Lengte product in mm: 2580
Breedte product in mm: 1480
In het kort

Over de Zeta pooltafel 8ft

Deze Zeta 8ft pooltafel met het strakke, eigentijdse design zal het middelpunt zijn van de ruimte, thuis of op kantoor. De Zeta pooltafel dankt zijn naam aan de opvallende Z vorm. Zeta is namelijk een letter uit het Griekse alfabet en de hoofdletter van Zeta wordt geschreven als Z.

 
Productbeschrijving

Over de Zeta pooltafel 8ft

Deze Zeta 8ft pooltafel met het strakke, eigentijdse design zal het middelpunt zijn van de ruimte, thuis of op kantoor. De Zeta pooltafel dankt zijn naam aan de opvallende Z vorm. Zeta is namelijk een letter uit het Griekse alfabet en de hoofdletter van Zeta wordt geschreven als Z. Naast de opvallende uitstraling en vormgeving heeft de Zeta pooltafel een fantastische bouwkwaliteit die zorgt voor stabiliteit en een uitstekende speelervaring. Het speelveld van de 8ft Zeta pooltafel bestaat uit drie leistenen platen van 30 mm en heeft een afmeting van ongeveer 1,10 bij 2,20 meter. Het laken is inclusief en kan direct mee besteld worden in bijna elke gewenste kleur van het merk Simonis. Het boven frame van de Zeta pooltafel is gemaakt van massief hout en het onderstel bestaat uit staal afgewerkt met gefineerd MDF. De totale afmeting van deze Buffalo Zeta 8ft pooltafel uitgevoerd in de kleur wengé is 258 cm x 148 cm. Om voldoende ruimte te hebben om te spelen is een speelruimte van 412 bij 524 cm nodig.

 

Haal meer uit de Zeta 8ft pooltafel!

Bestel meteen de Zeta 8ft dining tops. Met deze bijpassende dining tops transformeer je de Zeta 8ft pooltafel eenvoudig tot eettafel, vergadertafel of werktafel!

 

Heb je al ballen en keuen?

De Buffalo Zeta 8ft pooltafel wordt geleverd exclusief accessoires. Om meteen te kunnen spelen op de Zeta pooltafel heb je natuurlijk poolballen, poolkeuen, biljartkrijt en een triangel nodig. Maak je keus uit ons uitgebreide assortiment en bestel ze direct mee of bestel een accessoire set, dan heb je meteen alles in huis voor je eerste potje pool op je eigen pooltafel!