Buffalo Roller pooltafel 9ft zwart

Merk: Buffalo
Product: BUF.9310.019
€ 6,999.00
Op voorraad
Levertermijn: 8 weken
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Levertermijn: 8 weken
Geschikt vanaf: 6 jaar
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Lengte product in mm: 2870
Breedte product in mm: 1600
In het kort

Over de Roller 9ft pooltafel

De basis van de 9ft Roller pooltafel heeft elegant gebogen lijnen met een open structuur. Hierdoor kan deze pooltafel heel goed ook als eettafel of werktafel gebruikt worden met de bijpassende, apart verkrijgbare, dining-tops.

 
Productbeschrijving

Over de Roller 9ft pooltafel

De basis van de 9ft Roller pooltafel heeft elegant gebogen lijnen met een open structuur. Hierdoor kan deze pooltafel heel goed ook als eettafel of werktafel gebruikt worden met de bijpassende, apart verkrijgbare, dining-tops. De Buffalo Roller pooltafel heeft een hedendaags minimalistisch design, waarbij geen concessie gedaan is in stevigheid, stabiliteit en speelkwaliteit. De binnen constructie van staal is niet zichtbaar en draagt de stevige 30 millimeter dikke 3-delige leisteen. Het speeloppervlak is bedekt met een Simonis laken in een kleur naar keus. De pockets van de Roller pooltafel zijn uitgevoerd in kunstleer. Het stalen frame is afgewerkt met MDF in glanzend zwart. De totale afmeting van de Roller pooltafel is 287 bij 160 cm en de pooltafel heeft een speelveld van 254 bij 127 cm. De benodigde speelruimte voor de 9ft Roller pooltafel is 427 bij 554 cm.

 

Haal meer uit de Roller 9ft pooltafel!

Bestel dan meteen de Roller 9ft dining tops mee. Met de bijpassende dining tops transformeer je de pooltafel eenvoudig tot eettafel of vergadertafel.

 

Met welke ballen en keuen ga jij spelen?

Om meteen te kunnen spelen op de Buffalo Roller 9ft pooltafel heb je natuurlijk poolballen, poolkeuen, biljartkrijt en een triangel nodig. Maak je keus uit ons uitgebreide assortiment en bestel ze direct mee of bestel een accessoire set, dan heb je meteen alles in huis voor je eerste potje pool op je Roller pooltafel!