Buffalo Discovery pooltafel 9ft zwart

Merk: Buffalo
Product: BUF.9310.049
€ 4,999.00
Op voorraad
Levertermijn: 8 weken
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Levertermijn: 8 weken
Geschikt vanaf: 6 jaar
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Lengte product in mm: 2860
Breedte product in mm: 1590
In het kort

Over de Discovery 9ft pooltafel

De Buffalo Discovery 9ft pooltafel is een club design pooltafel. Met zijn afgeronde, hoekige lijnen ziet de Discovery pooltafel er stijlvol uit. De bouwkwaliteit en de speelervaring van een pooltafel zijn natuurlijk belangrijker dan het uiterlijk en ook hier laat de Discovery pooltafel geen steekjes vallen.

 
Productbeschrijving

Over de Discovery 9ft pooltafel

De Buffalo Discovery 9ft pooltafel is een club design pooltafel. Met zijn afgeronde, hoekige lijnen ziet de Discovery pooltafel er stijlvol uit. De bouwkwaliteit en de speelervaring van een pooltafel zijn natuurlijk belangrijker dan het uiterlijk en ook hier laat de Discovery pooltafel geen steekjes vallen. Het boven frame van de Discovery pooltafel is gemaakt van mooi afgewerkt massief hout en de pooltafel is voorzien van kunstleren pockets. De 3-delige 30 mm dikke leisteen rust op het stalen onder frame dat is afgewerkt met gefineerd MDF. De Discovery pooltafel is uitgevoerd in zwart en de kleur van het Simonis laken kun je zelf kiezen, zo past de pooltafel perfect in jouw interieur of bij de kleuren van jouw bedrijf. De totale afmeting van deze Buffalo Discovery 9ft pooltafel is 286 cm x 159 cm en de afmeting van het speelveld is 254 x 127 cm. Om voldoende ruimte te hebben om te spelen is een speelruimte van 427 bij 554 cm nodig.

 

Met welke ballen en keuen ga jij spelen?

Om meteen te kunnen spelen op de Buffalo Discovery 9ft pooltafel heb je natuurlijk poolballen, poolkeuen, biljartkrijt en een triangel nodig. Maak je keus uit ons uitgebreide assortiment en bestel ze direct mee of bestel een accessoire set, dan heb je meteen alles in huis voor je eerste potje pool op je Discovery pooltafel!

 

Montageservice en verzendmogelijkheden zonder opbouw van de Discovery 9ft pooltafel zwart