Berg Ultim Champion Inground Trampoline 330 Black + Safety Net Deluxe

Merk: Berg Toys
Product: BERG.32.33.73.41
€ 1,319.00
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Diameter: 330 cm x 220 cm
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Geschikt vanaf: 6 jaar
Vorm: Rechthoekig
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Kleur: Zwart
Vorm: Rechthoek
In het kort

Berg Ultim Champion Inground Trampoline 330 Black + Safety Net Deluxe

Met deze BERG Trampoline Ultim Champion met Veiligheidsnet - Safetynet Deluxe - InGround - 330 x 220 cm - Zwart ben je verzekerd van jarenlang speelplezier en een veilige trampoline.

Productbeschrijving

Berg Ultim Champion Inground Trampoline 330 Black + Safety Net Deluxe

Met deze BERG Trampoline Ultim Champion met Veiligheidsnet - Safetynet Deluxe - InGround - 330 x 220 cm - Zwart ben je verzekerd van jarenlang speelplezier en een veilige trampoline. Je hebt de keuze uit een ronde, ovale of rechthoekige trampoline. Ook heb je de keuze uit een trampoline op poten of een ingegraven trampoline. Bij BERG willen we kinderen inspireren om meer buiten te spelen. Trampoline springen is leuk en een gezonde bezigheid. Met zoveel verschillende soorten en maten biedt BERG voor iedere tuin de geschikte trampoline. Met een BERG trampoline maak jij de vetste sprongen en ben je zeker de stoerste van de buurt!

 

De pluspunten van een BERG trampoline:

- Meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen van buitenspeelgoed
- Het gebruik van kindvriendelijke en hoogwaardige materialen
- Uitgebreid geteste trampolines om de veiligheid te kunnen garanderen
- Tot 13 jaar garantie op jouw BERG trampoline

 

De BERG Champion trampoline heeft een extra lange levensduur.

Met zijn frisse look is de BERG Champion dé trampoline voor de springer met al wat springervaring. De Champion trampoline heeft een extra lange levensduur. Doordat de boven- en onderlaag van dik PVC is, gaat de beschermrand extra lang mee. Met het springdoek Airflow Pro maak jij nog hogere sprongen. AirFlow Pro, ons nieuwste springdoek, laat maar liefst 150% meer lucht door dan een standaard springdoek! Bij trampolines met TwinSpring veren staan de veren in een V opgesteld. Hierdoor wordt de perfect jump area aanzienlijk groter dan bij een trampoline met een conventionele veer. Een BERG Champion gaat jaren mee door de uitstekende kwaliteit. Op het frame krijg je maar liefst 10 jaar garantie.

 

Een rechthoekige trampoline

Op een rechthoekige trampoline kan je over de hele lengte heerlijk springen. De sprongen die je maakt op een rechthoekige trampoline zijn beter controleerbaar. Daarom worden rechthoekige trampolines gebruikt binnen de Olympische topsport. Daarnaast past de trampoline door het rechthoekige formaat mooi in de tuin.

 

Een gedeeltelijk ingegraven trampoline (InGround)

Een ingegraven trampoline heeft een lage opstap, waardoor de trampoline makkelijk en veilig te betreden is. Een InGround trampoline is minder zichtbaar in de tuin dan een trampoline op poten.

 

Deluxe veiligheidsnet

Een veiligheidsnet sluit de trampoline volledig af voor optimale veiligheid. Het Deluxe veiligheidsnet is van zeer hoge kwaliteit netmateriaal. De stevige gebogen palen zorgen voor extra veiligheid. Het Deluxe net heeft een zelfsluitende ingang, waardoor het net nóg veiliger is dan een net met rits.

 

Accessoires voor een ingegraven trampoline met net

Om jouw trampoline helemaal af te maken, kan je jouw trampoline uitbreiden met onze accessoires. Een veiligheidsnet sluit de trampoline volledig af voor optimale veiligheid. Bescherm jouw trampoline met de BERG afdekhoes.

Meet tijdens het trampoline springen al jouw sprongen, tricks, airtime en draaisnelheden met de BERG AirHive jump tracker. En met de BERG Basketball TwinHoop beleef je nog meer plezier tijdens het trampolinespringen! En om tijdens jouw tricks veilig te landen, heeft BERG ook verschillende Spotting matten.