BERG Grand Champion InGround 520 Green + Safety Net Deluxe

Merk: Berg Toys
Product: BERG.30.33.75.71
€ 1,599.00 (Adviesprijs) € 1,439.10
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Diameter: 515 cm x 365 cm
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Veren: 144
Max. Gebruikers Gewicht: 120 kg
Garantie veren: 5 jaar
Inhoud Pakket: Trampoline, Veiligheidsnet, Verenhaak
Garantie beschermrand: 2 jaar
Geschikt vanaf: 6 jaar
Garantie frame: 10 jaar
Trampoline Test Gewicht: 600 kg
Vorm: Ovaal
Garantie springdoek: 2 jaar
Montagetijd: 60 min
Diameter springdoek: L 439 cm x B 289 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 20 cm
In het kort

- Spring hoger met het nieuwe Airflow springdoek
- Inground model = staat slechts 20 cm boven de grond
- Ovalen trampoline = Oogt mooi in de tuin
- Extra dikke rand van 30 mm
- Berg Champion = het best verkozen model door gezinnen!
- Twinspring gold veer zorgt voor een soepele sprong
- Grootste trampoline in het Berg segment L 515 cm x B 365 cm
- Veilig net met een duidelijke ingang
- Makkelijk te monteren door het kliksysteem
- Design veiligheidsnet met ring bovenaan voor extra stevigheid

Productbeschrijving

De Berg Grand Champion brengt het beste van 2 werelden samen. Het springcomfort van een langwerpige trampoline door het springen in een springlijn en de stevigheid van een gebogen frame.


Deze trampoline is in tegenstelling met de andere trampolines ovaal en op dit moment de grootste trampoline uit het Berg gamma!


Deze trampoline heeft een afmeting van maar liefst L 515 cm x B 365 cm!


De Berg Grand Champion Trampoline Inground heeft dezelfde specificaties als het gewone bovengrondse model van de Grand Champion.


Door de Berg Grand Champion Inground te installeren doet u zowel uzelf als uw kinderen een groot plezier. Kinderen springen op een hoogte van 20 cm boven het grasveld. Hierdoor springen zij op een veilige lage hoogte. U daarentegen blijft geniet van het mooie zicht in uw tuin, doordat deze trampoline mooi geïntegreerd kan worden.


Het verschil met andere merken inground trampolines, is dat bij dit model de trampoline nog enkele cm's boven het maaiveld staat. Hierdoor kan in tegenstelling tot een volledig ingegraven model, de lucht nog vrij circuleren. Hierdoor zal u hoger kunnen springen.


De kenmerken van de Berg Grand Champion trampoline zijn:

Airflow springdoek & Twinspring Gold veren


Met TwinSpring en AirFlow spring je lekkerder! Dit komt doordat TwinSpring veren meer wikkelingen hebben en schuin staan. Dit zorgt voor meer veren en een groter springoppervlak. Een AirFlow Springdoek laat 50% meer lucht door, dit zorgt voor minder luchtweerstand tijdens het springen waardoor je lekkerder en hoger springt.

Veiligheidsrand met extra bescherming


De beschermrand van de Berg Champion trampolines zijn zoals de Favorit reeks 380 mm breed waardoor ze de veren en de toprail goed afdekken waardoor de kinderen hun niet pijn kunnen doen. Het verschil tussen deze rand en de rand van de favorit reeks zit hem in de dikte. Deze rand is overal 30 mm dik terwijl de rand van de Favorit op de toprail 20 mm dik is en boven de veren slechts 10 mm. Dit lijkt niet veel maar geeft toch een verschil in veiligheid.


Water of regen vormen geen problemen bij Berg Trampolines


Na een regenbui kan je onmiddellijk weer springen. Dit doordat de buizen van de trampoline zowel inwendig als uitwendig gegalvaniseerd zijn. Daarboven is er bovenop de buizen nog een laag zink en een zwarte poedercoat aangebracht. Hierdoor kan de trampoline regen met gemak aan en is deze roestbestendig. De zwarte poten zorgen ook nog voor een extra luxueuze look. De foam in de beschermrand bestaat uit closed-cell-foam materiaal dat geen water opneemt, en de rand beschikt over een waterafvoersysteem.


Extra duurzaam door 8 stiknaden


De veren zijn door middel van speciaal gevormde veerogen aan het springdoek bevestigd en deze zijn maar liefst 8 maal doorgestikt. Dit maakt de trampoline solide, veilig en langer in levensduur. 


Optimaal gebruiksgemak door springbrackets


De springbrackets (kliksysteem) zorgen ervoor dat wanneer de trampoline wordt opgetild, dat de poten er niet uit kunnen vallen. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak bij het opzetten, gebruiken of verplaatsen van de trampoline.

 

Geïntegreerd Framenet:


Onder de trampoline is een framenet geïntegreerd. Hierdoor kunnen huisdieren, kinderen of bepaalde voorwerpen niet onder de trampoline in de uitgegraven kuil terechtkomen.


Unieke Frameconstructie:


De inground trampolines van berg hebben een gepatenteerde frameconstructie. De toprail (de rail waar je de veren in bevestigt) rust op verschillende kleine pootjes die op het gras staan. Hierdoor heb je een perfecte gewichtsverdeling en kan je naar hartenlust springen.


Bijpassende afdekhoes:


In onze webshop kan u ook de bijpassende afdekhoes terugvinden. Er zijn 2 verschillende types, de basic versie en de extra versie. Deze verschillen beiden in kwaliteit en levensduur. Alle informatie hierover kan u terugvinden in onze webshop.

De kenmerken van het Safety Net Deluxe zijn:


Eenvoudige toegang en tóch altijd gesloten tijdens gebruik


De zelfsluitende ingang van het veiligheidsnet zorgt ervoor dat de ingang niet kan openstaan tijdens dat je aan het springen bent. De spanning op het net en de velcro zorgen ervoor dat het net telkens gaat aansluiten nadat je in- of uit de trampoline stapt.


Optimale stevigheid van het net en tóch optimaal zicht


Een veilig net is stevig, slijtvast en duurzaam. BERG Toys gebruikt een speciaal net dat optimaal zicht van binnen naar buiten én van buiten naar binnen combineert met optimale stevigheid en duurzaamheid.


Eenvoudige, snelle montage en tóch stevig


Dankzij de speciaal ontwikkelde montagebeugels is het opzetten van een safety net op een BERG trampoline eenvoudig. De installatie van een net neemt ongeveer een 30 min. in beslag.


Perfecte bescherming van de palen


Rond de palen van het safety net zit een dikke foam met daarover nog een zwarte hoes. Dit zorgt ervoor dat de kinderen beschermd zijn als ze tegen deze paal zouden springen, en bovendien ziet het er ook zeer mooi uit.


Verschil met dit deluxe net en het safety net comfort


- Het deluxe safety net heeft bovenaan een ring zitten, waardoor het net strakker opgespannen blijft. Bij een comfort net kan het net na verloop van tijd beginnen hangen.


- Het deluxe net is voorzien van een speciale design dop die er voor zorgt dat het net goed op zijn plaats blijft zitten.