Akrobat Orbit Flat To The Ground Trampoline - 430 cm - Antraciet

Product: AKRO.8635
€ 994.00
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Garantie beschermrand: 3 jaar
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Diameter: 430 cm
tramp_incl_net: Nee
Garantie frame: Levenslang
Trampoline Test Gewicht: 800 kg
Lengte Veren: 21,5 cm
Inhoud Pakket: Trampoline, Verenhaak
Montagetijd: 90 min
Vorm: Rond
Max. Gebruikers Gewicht: 120 kg
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Garantie springdoek: 3 jaar
Garantie veren: 10 jaar
Diameter springdoek: 288 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 0 cm
Kleur: Grijs
Vorm: Rond
In het kort

De Akrobat Trampoline Orbit Family is een top design ronde trampoline gelijk met de grond, prachtig in elke tuin, geschikt voor de hele familie, standaard voorzien van een veiligheidsnet Akrobat Orbit
Akrobat blijft zich vernieuwen op het gebied van trampolines. Het merk is een begrip geworden bij fanatieke springers dus heeft ze zich met de Orbit Family serie specifiek gericht op het verbeteren van de klassieke tuintrampoline voor jong en oud.

Productbeschrijving

De Akrobat Trampoline Orbit Family is een top design ronde trampoline gelijk met de grond, prachtig in elke tuin, geschikt voor de hele familie, standaard voorzien van een veiligheidsnet Akrobat Orbit
Akrobat blijft zich vernieuwen op het gebied van trampolines. Het merk is een begrip geworden bij fanatieke springers dus heeft ze zich met de Orbit Family serie specifiek gericht op het verbeteren van de klassieke tuintrampoline voor jong en oud. De Akrobat Orbit verenigt alle premium springeigenschappen en het gebruik van hoogwaardige materialen met een aantrekkelijke prijs. De Orbit is te bestellen in 3 grondniveau’s (Flat to the ground, Inground en Above ground) en in 2 vormen (rond en rechthoekig). Hieronder lees je meer over wat de Obit Family tot de ideale tuintrampoline maakt.

Alle Akrobat Orbit trampolines zijn voorzien van de AkroSpring veer. Deze dubbel conische veer van gegalvaniseerd draad zorgt voor een soepele en gezondere sprong die maximaal belast kan worden en de levensduur van de trampoline minimaal meegaan. De veren en het frame worden volledig beschermd met een schuimrubberen rand zodat de kans op ongelukken wordt geminimaliseerd. Daarnaast wordt er nog een extra spring protection flap toegepast wat zorgt voor een nog betere afscherming van de veren.

De Orbit Family is uitgerust met de AkroAir springmat. Deze springmat is 50% meer luchtdoorlatend dan een standaard springmat, wat ervoor zorgt dat de springervaring van de Orbit als zeer soepel en comfortabel wordt ervaren. Het randkussen van de Orbit Family trampolines is van duurzaam PVC materiaal, en heeft een levensduur van 6 jaar of zelfs langer. Het randkussen is te bestellen in verschillende kleuren.