Akrobat Orbit Flat To The Ground Trampoline - 365 cm - Groen

Product: AKRO.8630
€ 874.00
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Vorm: Rond
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Veren: 96
Diameter: 365 cm
Garantie frame: Levenslang
Garantie veren: 10 jaar
Trampoline Test Gewicht: 800 kg
Inhoud Pakket: Trampoline, Verenhaak
Garantie beschermrand: 3 jaar
Montagetijd: 90 min
Lengte Veren: 21,5 cm
Garantie springdoek: 3 jaar
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Max. Gebruikers Gewicht: 120 kg
Vorm: Rond
Diameter springdoek: 288 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 0 cm
Kleur: Grijs
tramp_incl_net: Nee
In het kort

De Akrobat Trampoline Orbit Family is een top design trampoline die gelijk is met het grondoppervlak, prachtig in elke tuin, geschikt voor de hele familie. Akrobat blijft zich vernieuwen op het gebied van trampolines. Het merk is een begrip geworden bij fanatieke springers en heeft ze zich met de Orbit Family serie specifiek gericht op het verbeteren van de klassieke tuintrampoline voor jong en oud.

Productbeschrijving

De Akrobat Trampoline Orbit Family is een top design trampoline die gelijk is met het grondoppervlak, prachtig in elke tuin, geschikt voor de hele familie. Akrobat blijft zich vernieuwen op het gebied van trampolines. Het merk is een begrip geworden bij fanatieke springers en heeft ze zich met de Orbit Family serie specifiek gericht op het verbeteren van de klassieke tuintrampoline voor jong en oud. De Akrobat Orbit verenigt alle premium springeigenschappen en het gebruik van hoogwaardige materialen met een aantrekkelijke prijs. De Orbit is te bestellen in 3 grondniveau’s (Flat to the ground, Inground en Above ground) en in 2 vormen (rond en rechthoekig). Hieronder lees je meer over wat de Orbit Family tot de ideale tuintrampoline maakt.

Alle Akrobat Orbit trampolines zijn voorzien van de AkroSpring veer, deze dubbel conische veer van gegalvaniseerd draad zorgt voor een soepele en gezondere sprong die maximaal belast kan worden en die minimaal dezelfde levensduur heeft als de trampoline. De veren en het frame worden volledig beschermd met een schuimrubberen rand zodat de kans op ongelukken wordt geminimaliseerd. Daarnaast wordt er nog een extra veren bescherm flap toegepast wat zorgt voor een nog betere afscherming van de veren

De Orbit Family trampolines zijn uitgerust met de AkroAir springmat. Deze springmat is 50% meer luchtdoorlatend dan een standaard springmat, wat ervoor zorgt dat de springervaring van de Orbit als zeer soepel en comfortabel wordt ervaren. Het randkussen van de Orbit Family trampolines is van duurzaam PVC materiaal, en heeft een levensduur van 6 jaar of zelfs langer. Het randkussen is te bestellen in verschillende kleuren.